Jeugd Nieskemeppers

15 juli 2020


Onze jeugd heeft toch nog 8 lessen van Vincent tot de zomervakantie mogen lessen. De laatste paar lessen zijn ze overgegaan naar oranje ballen, wat inhoud dat de ballen wat kleiner zijn en er op ¾ veld gespeeld wordt, dus even wennen. In september gaan ze allemaal KNLTB-competitie in oranje spelen. De eerste 3 weken van de zomervakantie, zijn ze 2 keer per week blijven trainen. Soms was het erg warm, dat er wat verkoelende spelletjes na afloop werden gedaan.

Eén jeugdlid speelt al bij de 1e groep volwassenen. En speelt in het najaar KNLTB-competitie met een team van LTC Oude Pekela. Ook helpt deze topper mee met de extra jeugd training op donderdag van 18-19 uur.

De extra jeugd trainingen zijn we dit jaar mee begonnen. Kinderen en ouders zijn erg enthousiast en nemen af en toe iemand mee. Zo hopen we dat ook het aantal jeugdleden gaat toenemen. 

Woensdag 23 september om half 4 sluiten de kinderen het seizoen af met een Friet Toernooi, dit in samenwerking met de kinderen van TIOD Nieuwolda. Ook (klein) kinderen van leden zijn van harte welkom!! I.v.m. de corona maatregelen wel even bij mij aanmelden. 

En uiteraard gaan wij door met lessen na de zomer, wij hopen ieder jeugdlid weer te mogen ontvangen, geven jullie je ook weer op? Dit kan via [email protected]. En ben je nieuw en wil je graag eens tennissen? Kom dan een keer een les meedoen, je wordt vast enthousiast!

Voor meer informatie wat betreft Jeugd Tennis,

Marian van den Aker

06-23763117

Nieuwscategorieën