Update juni 2020

08 juni 2020


Hallo tennisvrienden,

Er wordt volop gereserveerd en gebruik gemaakt van de banen; heerlijk dat dit weer kan! Hierbij een update van wat er de afgelopen periode zoal heeft plaatsgevonden.

Activiteiten op de baan

Er wordt recreatief getennist, er zijn lessen voor de volwassenen en de jeugd op de dinsdagavond, waarbij baan 3 beschikbaar is voor recreanten en op 19 juni start ZomerAvondTennis waarbij de opgave voor 11 juni doorgegeven kan worden. 

Onderhoud van het park

Een paar weken geleden heeft een grote groep heren veel zand en grond verplaatst, zodat er een grasmat gelegd kan worden. Hierop komen speelattributen voor de kinderen, een mooie picknickbank en de jeu de boules baan wordt nieuw leven in geblazen. Heb je de nieuwe grote tribunebank al uitgeprobeerd? Vanaf daar heb je een goed overzicht over alle banen.

Het tenniscomplex wordt per week een stukje mooier, dus kom gauw een kijkje nemen.

Dit wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren.

Sponsoren

De winddoeken en Forexbordjes hangen er en het is een mooi gezicht; fijn dat we deze ondersteuning krijgen! Niet alle sponsoren maken gebruik van bijvoorbeeld een winddoek, maar hebben ons wel gesteund met een gift. Zo heeft de familie van den Aker gezorgd voor twee nieuwe netten en de familie Meijer zorgt ervoor dat we er letterlijk warmpjes bij zitten, want via hen ontvangen we de gasflessen; dank jullie wel!

Even na zitten na de inspanning

Het is natuurlijk prettig om nog even na te kunnen zitten na de wedstrijd. Dat kan momenteel op de volgende manier: 1 persoon haalt drankjes van binnen en deze worden buiten genuttigd. Op dit moment mag de kantine nog niet gebruikt worden volgens de richtlijnen van de RIVM. Vanaf 1 juli is de kantine weer volledig geopend. 

Vrij spelen

Er kan weer volop gesingeld en gedubbeld worden en de jeugd mag weer zonder toezicht tennissen. Let wel, even (online)reserveren van te voren! Dit kan via onze site of de app, mocht dit niet lukken, bel dan even met één van onze bestuursleden. 

Droogte van de baan

Het bestuur onderzoekt de mogelijkheden om de banen vaker te sproeien aangezien ze vaak te droog zijn. Dit zal dan vooral in de vroege ochtend gebeuren. 

Nieuwe leden

We verwelkomen een aantal nieuwe leden, wij heten hen van harte welkom en veel tennisplezier toegewenst! En wat zijn wij blij met deze groei! Uit privacy overwegingen worden hun namen niet genoemd. 

NajaarsCompetitie

Afhankelijk van de ontwikkelingen, kan er vanaf half september 2020 weer competitie gespeeld worden. Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je dan voor eind juni aan bij het bestuur via de mail. Meer informatie over de KNLTB competitie vind je in de volgende link, waarin ook de speeldata worden genoemd. 

Graag tot ziens óp of gezellig naast de baan, waarbij we de richtlijnen van het RIVM volgen die middels pictogrammen op het complex te vinden zijn. 

Groeten, 

Het bestuur

Nieuwscategorieën