Terug naar overzicht

ZomerAvondTennis

Tennispark Nieske Meppers
4-8-2020 19:00 - 4-8-2020 21:00
Judith Nuis, Marion Olthuis
Zomeravond tennis

Vanaf heden kun je je opgeven voor zomeravond tennis. Er wordt gedubbeld in de maanden mei t/m september, wil je heel graag enkelen, geef dit aan dan kijken wij naar de mogelijkheden. We streven ernaar om wedstrijden van een zelfde niveau te creëren. Je kunt vooraf aangeven welke data je beschikbaar bent. Vervolgens maakt de organisatie een wedstrijdschema. We spelen in twee periodes, periode mei & juni en periode juli t/m september. 

De inschrijving voor de eerste periode sluit 17-04 om 20:00 uur, de inschrijving voor de tweede periode sluit 11-6 om 20:00 uur. Inschrijven kan per mail op [email protected] 

De avonden starten om 19:00 uur. Er wordt gespeeld om 2 gewonnen sets, de eventuele 3e set is een super tiebreak. 

Het maakt niet uit of je veel of weinig beschikbaar bent, het gaat om de wedstrijd die de betreffende avond gespeeld wordt.
 
Ben je verhinderd op de datum welke je hebt opgegeven, kijk dan even op de planning of er wellicht een reserve staat beschreven en benader diegene. Mocht er geen reserve beschreven staan, zoek dan alsjeblieft zelf voor vervanging, het is voor ons als organisatoren geen doen om naast ons werk en de organisatie van indeling ook nog voor vervanging te zorgen. Geeft het alsjeblieft wel even door wanneer je niet kunt en wie er voor je gaat invallen. 

We zien uit naar je opgave.

Groet, 
Bestuur Nieske Meppers
 
  Terug naar overzicht