Over Nieske Meppers

 

Nieske Meppers is opgericht op 23 mei 1975, dit door een tal enthousiaste dorpelingen en tennissers, welke het gemis van een tennisvereniging groot vonden. Van hieruit hebben zij het heft in handen genomen om onze prachtige vereniging op te richten.

Ons huidige bestuur bestaat uit: 

Voorzitter Wouter Otter
Secretaris Annet Hassing
Penningmeester (interim) Wouter Otter
Overige bestuursleden Judith Hassing
  Marian van den Aker (jeugd)

 

Commissies:

Competities Wouter Otter
Toernooi Wouter Otter
  Judith Hassing
  Anita Meijer
  Bianca Cerfontain
Onderhoud Wouter Otter
  Tonnie Bolhuis
  Willem Hassing
Kantine Bea Hassing
  Hans van Erp (voorraad)
Activiteiten Marian van den Aker
  Albert Hensema

 

Daarnaast zijn er altijd nog wel vrijwilligers die ons bij activiteiten een helpende hand bieden. 

Onze verenging

Wij zijn een relatief kleine maar actieve, bloeiende tennisvereniging in Midwolda. Naast de tennissport staan sportiviteit en gezelligheid bij ons hoog in het vaandel. 

Op het tennispark aan de Niesoordlaan beschikken wij over een rustig gelegen complex. Het complex bestaat uit drie gravel banen, waarvan twee uitgerust met ledverlichting, mooi aangekleed overdekt terras, kantine en kleedruimtes.

De banen zijn geopend van het voorjaar tot en met de herfst. Het begin en het einde van het tennisseizoen hangt ondermeer af van de weersomstandigheden. Het tennispark is in de winter gesloten. 

Het park is prima bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. 

Competitie en Toernooien

Onze club neemt jaarlijks met een tal van teams deel aan verschillende competities van de KNLTB & OGTB, denk hierbij aan de mixcompetitie, herencompetitie, 35+ of de zomeravondcompetitie. Ook worden er regelmatig toernooien georganiseerd, zowel voor de jeugd als voor de senioren. 

Wanneer de tennisbanen niet voor competities of toernooien worden gebruikt, kunnen de leden de banen gebruiken om vrij te tennissen. 

Lessen

Ook het volgen van tennislessen kan vanzelfsprekend bij onze vereniging. Onze lessen worden aangeboden op een aantal momenten gedurende het seizoen, exclusief de schoolvakanties.